Khamis, 9 April 2009

Desktop Computer For Sale.. Hurry, very cheap..

Assalamualaikum,

Saya cuma ingin memaklumkan & bertindak sebagai orang tengah bahawa ada sebiji komputer second hand kepunyaan kawan saya yang hendak dijual.(saya baru dapat tahu pagi tadi) Saya ulangi "Second hand"... So die letak jer harga dulu, tapi masih boleh nego lagi...

Spec tuan-tuan / puan-puan boleh compare & tgk sendiri kat dlm www.mudah.com brapa rate harga kalo nak compare lah.... die ada 2 biji tapi satu member dah ambil, so tinggal lah satu lagi....tapi mcm biasalah, "first come first serve"... barang murah, memang ramai peminatnyer.... mcm pisang panas... Nak cerita banyak tak guna, so sila lihat spec die kat bawah ini:

-IBM Netvista.
-Pentium 4, 2.8Ghz.
-Ram 1G.
-Hard Disk(HDD) 80G.
-DVD rom.
-Window XP profesional (Original).
-Microsoft Office 2003 (Original).
-Monitor 17inchi.

Harga = RM700.00 sahaja.

Sedikit maklumat tentang komputer ini:

-telah digunakan selama setahun lebih.
-kegunaan dlm office sahaja.
-very lite duty.

Menurut kawan saya, komputer ini boleh terus digunakan kerana semua software yang diperlukan sudah pun siap di installkan.. 'Pat pat siku lipat, siapa cepat dia dapat'... Hahaha... Kalo setakat nak buat assigmt tu memang boleh la sangat.. nak buat main game pun boleh.. So cepat yer, offer ni untuk masa yang terhad sahaja..

Sebarang pertanyaan mengenai komputer ini sila call no. ni : 0196181807

2 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. 700 rat?
    kalo ckp kn nnt jd isu..lalala~

    BalasPadam