Jumaat, 3 September 2010

Updated Terkini (3.9.2010) "Sungai1Malaysia"

Salam Sejahtera,

Dilaporkan makluman terkini mengenai Projek "Sungai1Malaysia" daripada Pengarah Projek:-

Salam kepada Ahli Kumpulan Evolusi Maya,

Terlebih dahulu saya memohon ribuan kemaafan yang tidak terhingga kepada semua ahli kumpulan yang ternanti-nati dan menunggu kemajuan kerja berkaitan Projek Sungai 1Malaysia,

Tidak ketinggalan juga pujian yang tidak terhingga kepada En Ali, En Khalil dan Puan Rosidah terhadap keperihatinan mereka yang mengambil berat tentang status kedudukan projek ini.

Walaubagaimanapun suka saya maklumkan atau menerangkan beberapa perkara berkaitan dengan projek ini.

Pertama

Tentang pertanyaan you all berkaitan kelulusan “Sebenarnya kelulusan untuk melaksanakan projek kumpulan hanya diperingkat kelulusan pensyarah kita sahaja En Hadri sahaja tanpa memajukan kepada pihak PACE UUM Sintok sebagaiamna mesyurat pertemuan Kedua yang lalu. Harap tiada lagi isu berkaitan kelulusan.Hanya stage untuk dapatkan tandatangan beliau sahaja secara verbal dia dah maklum.

Kedua

Laporan kewangan, minta pihak bendahari yang dilantik untuk membuat laporan berkaitan kewangan dan declare kepada semua ahli mesyuarat kemajuan kewangan yang kita perolehi. Sehubungan dengan itu, Kak Yang dan Saya sedang berusaha untuk membuat pertemuan dan perbincangan bersama JPS Selangor berkaitan urusan penajaan. Mungkin dipertemuan ketiga nanti keputusan perbincangan dapat dihasilkan samada positif atau negatif.

Ketiga

Minta semua Jawatankuasa dan ahlinya membuat persiapan dan persediaan sebagaimana tugasan yang telah diberikan semasa pertemuan kedua yang lalu. Sila rujuk kertas kerja yang telah dikemaskinikan melalui e-mail setiausaha.

Keempat

Pertanyaan Pn Rosidah berkaitan surat jemputan pihak BOMBA, memang benar tiada latihan kebakaran dilakukan di sungai tapi mungkin kita boleh jemput untuk demo pihak BOMBA dalam latihan aktiviti menyelamat ketika berhadapan dengan mangsa lemas dan sebagainya.

Kelima

Sya turut tertarik dengan Pelan B yang segelintir telah berbincang dan bermesyuarat sekiranya tidak keberatan, minta jua dimajukankepada saya dengan kadar seberapa segera.

Sekian untuk makluman dan Selamat Menyambut Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin

Yang Benar

FAKHRUDDIN BIN MD.YATIM

Nota:

* En Khalil minta jua masukkan laporan ini dalam laman blog .


Tiada ulasan:

Catat Ulasan